Voetreflex therapie


De voet als spiegel voor de mens

De voet is als een spiegel voor de mens. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden.

 

D.m.v. drukpunttechnieken behandelen we de reflexzone’s en hierdoor gaan er impulsen uit naar de corresponderende organen, lichaamsdelen, zenuwen en klieren. Hierdoor kunnen eventuele blokkades opgeheven worden en kan de energie weer vrij stromen. Zowel de onderkant als de bovenkant en de zijkanten van de voet worden behandeld.

 

EEN VOETREFLEXOLOOG GENEEEST NIET, MAAR HELPT DE MENS ZICHZELF TE GENEZEN.

 

Het is een prettige en veilige methode, die helpt bij vele lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten, het kan helpen pijn te verlichten en het brengt rust in het lichaam.

 

Voetreflexologie heeft een positief effect:

* het lichaam wordt gestimuleerd in haar zelfgenezend vermogen.

* het werkt ontspannend en geeft (nieuwe) energie.

* het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen.

* het werkt stressverlagend.

* het werkt ook preventief.

 

Een voetreflex behandeling helpt bij velerlei klachten, zoals rug-, schouder- en nekklachten, reuma, astma en darmproblemen, hoofdpijn/migraine, astma en problemen bij de stoelgang.  Maar ook bij overspannenheid & burn-out, etc.

 

HET IS VAN GROOT BELANG OM GENOEG WATER TE DRINKEN.

 

De urine kan van kleur veranderen, maar dit is normaal en van tijdelijke aard in verband met het afvoeren van afvalstoffen.