Even voorstellen


Medisch Pedicure Nicole Tellings

Nicole Tellings
Nicole Tellings

Laat ik me even voorstellen. Nicole Tellings is mijn naam. Als dochter van een rijks gediplomeerd schoenmaker ben ik al vanaf jonge leeftijd bewust met voetzorg bezig. Schoenen herstellen lukt me niet. Zorgen voor gezonde en goed verzorgde voeten wel!

 

In juni 2002 ben ik geslaagd voor het basisdiploma pedicure. Datzelfde jaar nog heb ik de aantekening ‘Diabetische Voet’ behaald. In het voorjaar van 2003 gevolgd door de aantekening ‘Reumatische Voet’. In 2011 slaagde ik voor de opleiding tot medisch pedicure.

 

Om mijn kennis over voetzorg verder uit te breiden en u nog beter van dienst te kunnen zijn, volg ik zeer regelmatig cursussen, workshops en bezoek ik congressen.

 

Op verzoek van cliënten ben ik ook gestart met manicure. Maar ik heb geen nagelstudio. Voor gel en acryl nagels e.d. verwijs ik u daarom graag door.

 

Ik ben ingeschreven bij de landelijke organisatie ProVoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister Pedicure (KRP) bij ProCert (registratienummer 1390). Een registratie die uitsluitend geldig blijft door het volgen van bij- en nascholingen.

 

Ik werk uitsluitend volgens de Code van de Voetverzorging. Wanneer u op de logo’s hieronder klikt, openen de sites van deze instellingen.

 

Mocht u nog vragen hebben, stel deze gerust! Ik ben u graag van dienst!

 

Wilt u meer weten over ProVoet of ProCert ? Klikt u dan op het logo hieronder.